Laten we eerst even kennismaken

Ik kies steevast voor een persoonlijk traject gebaseerd op vertrouwen en regelmatig overleg en vind het daarom heel belangrijk dat het ook op persoonlijk vlak klikt. Zullen we een kennismakend gesprek inplannen om dat te ontdekken?

Uw gegevens

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.

(*) verplichte velden

Zal ik me kort voorstellen?

Tinne De Lepeleire

  Tel: 0477 66 33 84

Prinses Lydialaan 65, 3001 Heverlee - Leuven
BIV 506.650 Erkend vastgoedmakelaar

Natuurlijk vind ik het erg belangrijk dat een woning snel en aan de best mogelijke prijs verkocht of verhuurd wordt. Klantentevredenheid staat bij mij altijd centraal. Daarom nemen we ook alle belangrijke beslissingen samen.

Ik heb eerst 3 jaar marketing aan de Katholieke Hogeschool Leuven gestudeerd voor ik de 3-jarige opleiding vastgoedbeheer heb gevolgd. Het was onder andere door mijn eigen woning te verbouwen (onder het toeziend oog van mijn vader die burgerlijk ingenieur bouwkunde is), dat ik mijn bijzondere interesse in vastgoed ontdekte.

Alles wat ik in beide opleidingen en tijdens mijn 15-jaar durende commerciële carrière in Brussel, Antwerpen en Leuven heb geleerd, kon ik nadien tijdens mijn makelaarsstage in de praktijk toepassen. Ik was tijdens deze 1,5 jaar durende stage in Brussel immers verantwoordelijk voor de verkoop van investeringsappartementen.

Intussen specialiseerde ik me ook verder in vastgoedstyling & homestaging. Marketing is ontzettend belangrijk bij de verkoop van vastgoed, maar een woning aantrekkelijker maken door immostyling doet ook wonderen voor een sucessvolle verkoop.

In juli 2012 had ik mijn titel Erkend Vastgoedmakelaar op zak en kon ik mijn droom waarmaken: mijn passie voor vastgoed, interieurinrichting en fotografie combineren door ImmoWonen op te richten.

Tinne in ‘t kort:
Geboren en getogen in Heverlee en trotse Leuvenaar | aanstekelijk enthousiasme | creatieve problem solver | uitzonderlijke gedrevenheid | houdt van haar gezin, koffie, dansen en fietsen

IMMOSCOOP - De hotspot voor vastgoedprimeurs www.immoscoop.be IMMOSCOOP is een immo portaal en de hotspot voor vastgoedprimeurs. De meest recente panden te koop en te huur van erkende immo vastgoedmakelaars. www.immoscoop.be

Waar en Wanneer je huurcontract laten registreren? Binnen de 2 maanden na de ondertekening dien je je huurcontract samen met de plaatsbeschrijving, in 3-voud te laten registreren. Dit is gratis voor woninghuur: Klik hier om het juiste registratiekantoor te vinden voor de registratie van jouw pand:

Hoe het contract opmaken? Hoe lang? Welke kandidaten? Hier is je vastgoedmakelaar de ideale professionele begeleider voor. Tinne neemt je het werk uit handen.

 

Ook op de ImmoWonen Facebookpagina valt heel wat te beleven.

U kan er onder andere nieuwe panden ontdekken of u laten inspireren door verschillende voor-en-na foto’s van mijn vastgoedstyling projecten.