Zal ik binnenkort ook uw huis verkopen?

Zal ik binnenkort ook UW huis verkopen?

Tot nu toe heb ik voor elk pand in mijn vastgoedportefeuille een nieuwe eigenaar of bewoner gevonden en daar ben ik best trots op. Dat tevreden klanten ImmoWonen ook warm aanbevelen aan anderen doet mij ook erg veel plezier. Klantentevredenheid is namelijk één van mijn voornaamste prioriteiten.

Gaat u binnenkort ook uw huis verkopen en zoekt u nog een betrouwbare vastgoedmakelaar om u bij die verkoop te assisteren, dan mag u zich bij mij hieraan verwachten:

Een huis verkopen doet u niet elke dag. U verkoopt trouwens niet gewoon een pand, maar uw huis en thuis. Dat begrijp ik maar al te goed. Daarom maak ik de nodige tijd voor u vrij. Niet alleen voor de praktische zaken, maar ook voor een fijne babbel.

Liefst kom ik ook niet 1 keer, maar meerdere keren ter plaatse. Zo geraak ook ik met uw woning vertrouwd. Door me letterlijk in te leven, maak ik me de praktische voordelen eigen waardoor ik ze ook duidelijk en waarheidsgetrouw kan overbrengen naar kandidaat-kopers.

U blijft nauw betrokken bij het hele verkoopproces. Ik houd u permanent op de hoogte van de vorderingen en elke belangrijke beslissing nemen we samen.

Doordat ik er bewust voor kies om mijn werkregio te focussen op regio Leuven en omstreken ken ik de lokale vastgoedmarkt en de huidige marktwaardes door en door.

Ik stel een volledig dossier op waarin ook wettelijke documenten zoals het bodemattest, EPC-certificaat en stedenbouwkundig uittreksel worden opgenomen. Zo kan ik u in eer en geweten een realistische, haalbare en beargumenteerde marktwaarde meedelen waarop we samen de definitieve verkoopprijs kunnen baseren.

Naast vastgoed en interieurstyling is ook fotografie een van mijn grote passies. Ik maak een waarheidsgetrouwe fotoreportage die kandidaat kopers een duidelijk en volledig beeld geeft van uw pand, zonder getrukeerde foto’s. Hiervoor geef ik ook graag praktische tips om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken via vastgoedstyling.

Vanuit mijn ervaring in interieurstyling deel ik graag enkele praktische tips met u waarmee u uw pand nóg aantrekkelijker kan maken voor kandidaat kopers. Ook leegstaande panden kan ik tijdelijk inrichten om potentiële kopers te overtuigen.

Dat ik marketing gestudeerd heb komt mij nu erg goed van pas. Ik zal uw huis verkopen via advertenties op deze website, externe vastgoedsites, een gerichte klantenmailing en in de geschreven pers, maar doe dat steeds doelgericht. Daarom start ik altijd met een uitvoerige doelgroep bepaling en een doordacht marketingplan voor ik uw pand in de kijker plaats.

Elke eigenaar en elk pand krijgt mijn onverdeelde aandacht, maar dat geldt ook voor de geïnteresseerde kopers die uw woning willen bezichtigen. Ook voor hen maak ik graag de nodige tijd vrij. Een bezoekje extra met familie of vrienden? Met plezier!

Bezoekers krijgen een handige documentatiemap met alle info en grondplannen, een individuele rondleiding én alle tijd die ze nodig hebben.

Ook huurders en kopers kunnen bij mij op een eerlijke en open communicatie rekenen. Ik ben nu eenmaal een vastgoedbemiddelaar die zowel u als verkoper als de kandidaat-koper begeleidt. Zelfs complexe onderhandelingen lopen dankzij mijn sterke communicatie skills erg doeltreffend.

Een huis verkopen of verhuren, daar komt heel wat administratie bij kijken. Ik assisteer u bij die hele papierwinkel. Ik stel de onderhandse verkoopovereenkomst (“de compromis” zoals velen dit noemen) , de verhuurovereenkomst en mogelijk ook de plaatsbeschrijving op. Zowel u, als de nieuwe bewoner kan vervolgens komen tekenen bij een lekker kopje koffie in mijn kantoor.

U mag op beide oren slapen. Wanneer ik een compromis opstel, laat ik het ontwerp steeds nalezen door uw notaris én door de notaris van de koper.

Een huis verkopen in een iets hogere prijsklasse vergt een aangepaste aanpak. Ook voor discrete verkoop van exclusief vastgoed kan u op mijn ervaring en vertrouwelijkheid rekenen. Hoe ik een stille verkoop aanpak, kom ik graag persoonlijk aan u toelichten.

Klaar om op deze manier uw huis te verkopen?

Spreken mijn aanpak en visie u aan? Ik kom mijn service met plezier vrijblijvend aan u voorstellen.

 

Ook op de ImmoWonen Facebookpagina valt heel wat te beleven.

U kan er onder andere nieuwe panden ontdekken of u laten inspireren door verschillende voor-en-na foto’s van mijn vastgoedstyling projecten.