TE HUUR Appartement te Leuven

€ 580

Heverlee: Ruime studio van 32 m2 bew. opp vind je aan de topligging Celestijnenlaan vlakbij de IMEC toren, achterin gelegen. 
Je wandelt via de hal de ruime woonkamer binnen met grote raampartij, privé-terras, kitchenette en een slaaphoek. Badkamer met wastafel, bad en douchestang, en afzonderlijk toilet.
Onmiddellijk beschikbaar. !!!! * De gevel en terras van dit appartement wordt momenteel volledig vernieuwd. Einde werken voorzien februari 2021. Zolang je niet op het terras mag krijg je een vermindering van 100 eur/maand! !!!! ***Huurcontract van 1,5jaar/18 maanden. Vaste kosten €90 (provisie gemene delen, verwarming, warm water) BOEK JE AFSPRAAK ONLINE RECHTSTREEKS of bel Adélaïde op
0468 32 00 58 op www.ImmoWonen.be 

Bebouwing
Adres
:
Celestijnenlaan 65, 3001 Leuven
Verdiep
:
5
Aantal badkamers
:
1
Aantal wc's
:
1
Bewoonbare opp.
:
32 m²
Beschikbaarheid
:
Onmiddellijk
Staat van het pand
:
Direct bewoonbaar
Financiele Info
Prijs
:
€ 580
EPC
EPC No.20200803-0002299948-res-1
EPC
:
168 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Dak
:
Plat dak
Lift
:
Ja
Keuken
:
Geïnstalleerd
Kadastrale informatie
Lasten

Het ter kennis brengen van het feit dat een eigendom te koop of te huur staat door het plaatsen van een advertentie op een immowebsite, maakt geen aanbod uit dat door de loutere aanvaarding ervan de totstandkoming van een koop-verkoopovereenkomst of huur-verhuurovereenkomst tot gevolg heeft. Tevens is op de advertentie duidelijk vermeld dat de gegevens louter ten titel van informatie worden verstrekt en onder alle voorbehoud.